TRAJECT CONSULT. RE-INTEGRATIE, LOOPBAANBEGELEIDING EN OUTPLACEMENT IN UTRECHT

Onze spreeklocatie in Utrecht: Proostwetering 18a, 3543 AE Utrecht

re-integratieloopbaanbegeleidingoutplacement

TrajectConsult werkt. EFFECTIEF – POSITIEF – MENSELIJK

Zo werkt TrajectConsult Utrecht
De werkwijze van TrajectConsult kenmerkt zich door zakelijkheid, deskundigheid, persoonlijke aandacht en resultaat. We zetten in op zakelijke coaching in combinatie met empowerment in onze outplacement- en re-integratietrajecten. Door onze ervaring weten we dat het vergroten van de weerbaarheid en de eigen kracht mensen sterker maakt op de arbeidsmarkt. We begeleiden onze cliënten individueel of in een combinatie met training in kleine groepjes. Face to face en online.

Onze coaches zijn arbeidsmarktspecialisten en hebben een zakelijke maar effectieve en resultaatgerichte werkwijze en hebben een groot werkgeversnetwerk. Wij staan voor de werkgever maar hebben uiteraard ruim voldoende aandacht voor de medewerker.

TrajectConsult werkt in heel Nederland maar altijd met lokale coaches. Ook in Utrecht. Hoe sneller wij uw medewerker uitplaatsen, des te lager uw kosten zijn. De coach van Traject Consult kent dus de arbeidsmarkt in de regio Utrecht. Daar doet u uw voordeel mee!

Onze kwaliteitsgarantie: wij zijn een volledig gecertificeerd outplacement- en re-integratiebureau, hebben rapportcijfers 8,3 en 9,3 (bron: Blik op Werk/Cedeo). Bovendien hebben we in de afgelopen jaren al meer dan 2300 mensen succesvol begeleid.

Re-integratie spoor 2: samen vinden we passend werk in Utrecht
Re-integratie tweede spoor betekent dat u na 1 jaar ziekteverzuim samen met uw werknemer een re-integratietraject op moet starten. Door middel van een re-integratietraject gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe passende baan voor uw medewerker in Utrecht en omgeving. We gaan kijken waar de interesses en kwaliteiten liggen, trainen de medewerker in het voeren van gesprekken en het schrijven van brief en CV. We hebben daarnaast ook aandacht voor het afscheid nemen van de oude werkgever. Gelijktijdig gaan we netwerken in en rond Utrecht om uw medewerker zo snel mogelijk uit te re-integreren en weer aan de slag te helpen. Onze methodiek is in de meeste gevallen succesvol zodat uw kosten dalen en u weer door kunt!

TrajectConsult garandeert een Poortwachterproof traject. Toch een UWV-boete van? Dan nemen wij die van u over! 100% garantie dus.

Re-integratie 3e spoor in Utrecht: eigenrisicodrager WGA
Re-integratie 3e spoor wordt ingezet voor werknemers die na twee jaar arbeidsongeschiktheid nog geen andere werkplek hebben gevonden en wanneer u als werkgever eigenrisicodrager bent voor de WGA. Net als in het 2e spoor, is het doel van een 3e spoor re-integratietraject het vinden van werk buiten de ‘oude’ organisatie zodat de kosten voor u als werkgever aanzienlijk verminderen. U bent als eigenrisicodrager 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie van uw (ex)-medewerker en het betalen van de WGA-uitkering. Het is dus van groot belang dat uw medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk gaat!

Op basis van de functionele mogelijkheden Lijst (FML) en de rapportage van de arbeidsdeskundige gaan we in gesprek met u en uw (ex)-medewerker. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op waarin we opnemen wat we concreet gaan doen om zo snel mogelijk succes te behalen: het plaatsen van uw medewerker in een nieuwe baan zodat deze niet meer onder uw verantwoordelijkheid valt.

Outplacement en transitie van werk naar werk in Utrecht
Afscheid moeten nemen van een medewerker is meestal niet leuk maar vaak wel een oplossing. Of het nu gaat om een reorganisatie of een andere reden, ook in Utrecht biedt ons outplacementtraject uitkomst.

Uw medewerker wordt intensief begeleidt en gaat samen met zijn persoonlijke aan de slag om een nieuwe passende baan te vinden. Het traject is opgebouwd uit verschillende onderdelen:  beroepenoriëntatie, assessment en persoonlijke coaching, opstellen van brief & CV, social mediatrainingen en personal branding. Vervolgens gaan we netwerken in en rond Utrecht en vinden weer een passende baan voor uw medewerker.