ONZE KWALITEIT

Resultaten

De methodiek die wij tijdens onze trajecten hanteren heeft zich in de loop van de jaren bewezen: een bovengemiddeld plaatsingspercentage van gemiddeld 53% en rapportcijfers die er niet om liegen. Een 8,3 van de cliënten die wij begeleiden en een 10 (!) van onze opdrachtgevers.

Deskundigheid

Wij zijn al jarenlang in het bezit van het Blik op Werk keurmerk en CRKBO-erkend als opleidingsinstituut. Daarnaast zijn wij als loopbaanprofessionals erkend door NOLOC / CMI. TrajectConsult voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteits-eisen op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding.
Onze methodiek is vastgelegd in een (online) werkboek. Het streven van TrajectConsult is om zelf in een continu leerproces te blijven werken. We leren van elkaar, van gastsprekers, van onze opdrachtgevers en van onze cliënten. We organiseren tweewekelijks intervisiebijeenkomsten, supervisiegesprekken en workshops/masterclasses voor onze coaches. TrajectConsult werkt met ervaren coaches en adviseurs op minimaal HBO-niveau.

Sponsoring

TrajectConsult is sponsor van:
Quiet
Quiet Community is een marktplaats zonder geld. Quiet Members hebben hier toegang tot producten en diensten die door particulieren en bedrijven gratis aangeboden worden. Omdat ook Members kunnen geven, werkt iedereen mee aan armoedeverzachting. Quiet is ook uitgever van het spraakmakende magazine Quiet 500: de glossy die schuurt en armoede in Nederland aan de orde stelt.
Daarnaast ondersteunen wij verschillende sportverenigingen en initiatieven op het gebied van cultuur en onderwijs.

Kom in contact met de deskundigen van TrajectConsult
Voor vragen of aanmeldingen kunt u ons telefonisch bereiken. Bel ons op: 088 0707800

Neem nu contact op