define( 'WPCACHEHOME', '/var/home/trajectcon/domains/trajectconsult.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/' ); Traject Consult | Onze Kwaliteit

Onze Kwaliteit

Resultaten

De methodiek die wij tijdens onze trajecten hanteren heeft zich in de loop van de jaren bewezen: een bovengemiddeld plaatsingspercentage van gemiddeld 53% en rapportcijfers die er niet om liegen. Een 8,3 van de cliënten die wij begeleiden en een 10 (!) van onze opdrachtgevers.

Deskundigheid

Wij zijn al jarenlang in het bezit van het Blik op Werk keurmerk en CRKBO-erkend als opleidingsinstituut. Daarnaast zijn wij als loopbaanprofessionals erkend door NOLOC / CMI. Traject Consult voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteits-eisen op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Onze methodiek is vastgelegd in een (online) werkboek. Het streven van Traject Consult is om zelf in een continu leerproces te blijven werken. We leren van elkaar, van gastsprekers, van onze opdrachtgevers en van onze cliënten. We organiseren tweewekelijks intervisiebijeenkomsten, supervisiegesprekken en workshops/masterclasses voor onze coaches. Traject Consult werkt met ervaren coaches en adviseurs op minimaal HBO-niveau.

Sponsoring

Traject Consult is sponsor van:

Quiet

Quiet Community is een marktplaats zonder geld. Quiet Members hebben hier toegang tot producten en diensten die door particulieren en bedrijven gratis aangeboden worden. Omdat ook Members kunnen geven, werkt iedereen mee aan armoedeverzachting. Quiet is ook uitgever van het spraakmakende magazine Quiet 500: de glossy die schuurt en armoede in Nederland aan de orde stelt.

Daarnaast ondersteunen wij verschillende sportverenigingen en initiatieven op het gebied van cultuur en onderwijs.

quiet

 

 

 

 

  • Coaching in English

  • Loopbaangesprekken met forse korting!

    voor Kinderopvang, Jeugdzorg en Welzijn
  • Schoonmaakbranche? OSB-lid?

    Voor een spik & span re-integratietraject!
  • Van Gansewinkel Werk-naar-Werk-traject

    Snel weer aan de slag. Meld je nu aan!


Enkele van onze opdrachtgevers