Inge van Beek | Operationeel manager

Na mijn opleiding HBO SJD besloot ik aan de slag te gaan als re-integratie-adviseur. Een schot in de roos! Sindsdien ben ik aardig gepokt en gemazeld geraakt en heb ik mijn juridische kennis op gebied van sociale zekerheidsrecht en arbeidsrecht verder kunnen uitbreiden .

Als sr. coach/operationeel manager bij Traject Consult voer ik re-integratie -, outplacement- en loopbaantrajecten uit. Daarnaast houd ik me bezig met coördinatie, productontwikkeling en begeleiding van andere coaches bij (zeer) complexe casuïstiek.

Mijn werkwijze laat zich typeren als optimistisch en voortvarend, maar ook met aandacht voor de persoon en diens beleving van het proces van baanverlies en/of verandering. Het vertrouwen in eigen kunnen neemt toe, door de positieve spiegel die ik de werknemer voorhoudt. Dit zelfvertrouwen vertaalt zich in actie, maar ook in een goede presentatie naar de nieuwe werkgever. Daarnaast ben ik zorgvuldig in de monitoring van de inspanningen en registratie hiervan en uitvoerig in de verslaglegging van de gesprekken, zodat er altijd een waterdicht dossier wordt opgebouwd.

Terug naar het overzicht