define( 'WPCACHEHOME', '/var/home/trajectcon/domains/trajectconsult.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/' ); Traject Consult | Over ons

“We werken samen aan resultaat, daar gaan we voor. Klantvriendelijkheid, een adequaat traject en snelheid staan daarbij centraal”

Chantal de Klerk, re-integratie regisseur Stichting Prisma

Over ons

Traject Consult werkt al sinds 2005. Effectief, positief en menselijk.

Traject Consult werkt EFFECTIEF. Wij garanderen een werkend traject. De werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag. Re-integratie 2e spoor? Dan voldoen werkgever en werknemer aan de regels die UWV voorschrijft. Zo niet, dan neemt Traject Consult de volledige loonsanctie voor haar rekening. Dat geeft een prettig en veilig gevoel nietwaar?

Traject Consult werkt POSITIEF. Werkgever én werknemer kunnen een negatieve periode achter zich laten. Met opgetrokken mondhoeken de toekomst tegemoet. De één met een nieuwe baan. De andere mét de blik en focus op de organisatie en de core business. Kortom, case gesloten. Tijd voor een frisse start!

Traject Consult werkt MENSELIJK. Hoe vervelend de situatie ook. En hoe zakelijk dingen soms opgelost moeten worden. Wij houden van mensen. Traject Consult streeft er dan ook altijd naar het voor alle partijen zo goed mogelijk af te ronden. Dat is mensenwerk. En niet voor ieder weggelegd. Daarom werken wij alleen met de allerbeste en gecertificeerde coaches.

  • Coaching in English

  • Loopbaangesprekken met forse korting!

    voor Kinderopvang, Jeugdzorg en Welzijn
  • Schoonmaakbranche? OSB-lid?

    Voor een spik & span re-integratietraject!
  • Van Gansewinkel Werk-naar-Werk-traject

    Snel weer aan de slag. Meld je nu aan!


Enkele van onze opdrachtgevers