TRAJECT CONSULT IN DE REGIO NIJMEGEN

Onze spreeklocatie in de regio Nijmegen: Kerkenbos 1037, 6546 BB Nijmegen

Traject Consult werkt. EFFECTIEF – POSITIEF – MENSELIJK

re-integratieloopbaanbegeleidingoutplacement

Outplacement van werk naar werk in Nijmegen
Of het nu gaat om een reorganisatie of andere omstandigheden, ook in de regio Nijmegen biedt ons outplacementtraject uitkomst.

Uw medewerker wordt intensief begeleidt en gaat samen met zijn persoonlijke aan de slag om een nieuwe passende baan te vinden. Het traject is opgebouwd uit verschillende onderdelen:  beroepenoriëntatie, assessment en persoonlijke coaching, opstellen van brief & CV, social mediatrainingen en personal branding. Vervolgens gaan we netwerken in en rond Nijmegen en vinden weer een passende baan voor uw medewerker.

Re-integratie spoor 2 in Nijmegen met 100% garantie
Re-integratie spoor 2 betekent dat u na 1 jaar ziekteverzuim samen met uw werknemer een re-integratietraject op moet starten. Door middel van een 2e spoor re-integratietraject gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe passende baan voor uw medewerker in Nijmegen en omgeving. We gaan kijken waar de interesses en kwaliteiten liggen, trainen de medewerker in het voeren van gesprekken en het schrijven van brief en CV. We hebben daarnaast ook aandacht voor het afscheid nemen van de oude werkgever. Gelijktijdig gaan we vanaf de eerste dag netwerken in en rond Nijmegen om uw medewerker zo snel mogelijk uit te re-integreren en weer aan de slag te helpen. Onze methodiek is in de meeste gevallen succesvol zodat uw kosten dalen en u weer door kunt!

Wij garanderen een Poortwachterproof traject. Toch een UWV-boete van? Dan nemen wij die van u over! 100% garantie dus.

Rapportage Online: Altijd op de hoogte!
U ontvangt tussentijds schriftelijke voortgangsrapportages van ons. Daarnaast blijft u continu op de hoogte van de stand van zaken binnen het traject door middel van ‘RapportageOnline’. Bij aanvang van het traject ontvangt u van ons een inlogcode waarmee u de vorderingen gedurende het traject op ieder moment dat het u schikt kunt volgen.

Re-integratie 3e spoor in Nijmegen: eigenrisicodrager WGA
Re-integratie spoor 3 wordt ingezet voor werknemers die na twee jaar arbeidsongeschiktheid nog geen andere werkplek hebben gevonden en wanneer u als werkgever eigenrisicodrager bent voor de WGA. Net als in het 2e spoor, is het doel van een 3e spoor re-integratietraject het vinden van werk buiten de ‘oude’ organisatie zodat de kosten voor u als werkgever aanzienlijk verminderen. U bent als eigenrisicodrager 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie van uw (ex)-medewerker en het betalen van de WGA-uitkering. Het is dus van groot belang dat uw medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk gaat!

We gaan in gesprek met uw (ex)-medewerker en stellen een plan van aanpak op waarin we opnemen wat we concreet gaan doen om zo snel mogelijk succes te behalen: het plaatsen van uw medewerker in een nieuwe baan zodat deze niet meer onder uw verantwoordelijkheid valt.

Zo werkt Traject Consult in Nijmegen
Onze arbeidsmarktspecialisten en hebben een groot werkgeversnetwerk waarbinnen wij onze cliënten uitplaatsen. Wij staan voor de werkgever maar hebben uiteraard ruim voldoende aandacht voor de medewerker.

In onze outplacement- en re-integratietrajecten werkt Traject Consult zakelijk, deskundig, persoonlijk en resultaatgericht. We zetten in op zakelijke coaching in combinatie met empowerment. Door onze ervaring weten we dat het vergroten van de weerbaarheid en de eigen kracht mensen sterker maakt op de arbeidsmarkt. We begeleiden onze cliënten individueel of in een combinatie met training in kleine groepjes. Face to face en online.

Onze kwaliteitsgarantie: wij zijn een volledig gecertificeerd outplacement- en re-integratiebureau, hebben rapportcijfers 8,3 en 9,3 (bron: Blik op Werk/Cedeo). Bovendien hebben we in de afgelopen jaren al meer dan 2300 mensen succesvol begeleid. Al honderden bedrijven gingen u voor!

Traject Consult werkt door heel Nederland maar altijd met lokale coaches. Ook in Nijmegen. Hoe sneller wij uw medewerker uitplaatsen, des te lager uw kosten zijn. De coach van Traject Consult kent de regionale arbeidsmarkt. Daar doet u uw voordeel mee!

Rapportage Online: Altijd op de hoogte!
U ontvangt tussentijds schriftelijke voortgangsrapportages van ons. Daarnaast blijft u continu op de hoogte van de stand van zaken binnen het traject door middel van ‘RapportageOnline’. Bij aanvang van het traject ontvangt u van ons een inlogcode waarmee u de vorderingen gedurende het traject op ieder moment dat het u schikt kunt volgen.