Op dit moment hebben wij meer mensen op de wachtlijst staan dan dat er plaatsen zijn om aan te melden bij het Ministerie van SZW.

Wij hebben daarom besloten om de mogelijkheid om in te schrijven voor het ontwikkeltraject te beëindigen.

 
De regeling Ontwikkeltraject NL Leert Door
Ben je tussen de 18 en 67 jaar? Dan kun je vanaf nu gratis een loopbaan-Ontwikkeltraject volgen! Het Ministerie van SZW heeft hiervoor tijdelijk een subsidie beschikbaar gesteld. Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaand formulier, wij regelen de subsidie-aanvraag voor je!
Of je nou vanwege de Corona-crisis bedreigd bent in je werk of gewoon benieuwd bent naar je loopbaanmogelijkheden: Met het Ontwikkeltraject heb je de touwtjes van je loopbaan in eigen hand!

!! VOL=VOL !!
Dit is een tijdelijke regeling en het aantal trajecten dat door het Ministerie gesubsidieerd wordt is zeer beperkt. Meld je dus NU aan via deze pagina en voorkom dat je te laat bent.

De inhoud van het traject
Het traject bestaat uit 3 online ontwikkelgesprekken van ruim een uur en een loopbaanscan (AMK). Daarnaast heb je, uitsluitend als je bij ons het traject volgt, 3 maanden toegang tot de online loopbaan-ontwikkelmodules van TrajectConsult Academy. Je sluit het traject af met een Persoonlijk Ontwikkel-Plan zodat je direct aan de slag kunt.

  1. De start
    Je ontvangt per mail de inloggegevens voor het maken van arbeidsmarktscan en voor toegang tot TrajectConsult Academy. Je vult de AMK-loopbaanscan in voorafgaand aan je eerste gesprek.
Wij maken al jaren succesvol gebruik van de Arbeidsmarktkansen-scan (AMK) omdat deze een goed beeld geeft van je huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen, samengevat in een uitgebreide rapportage.
– Vergelijk je huidige functie met andere beroepen

– Hoe is je perspectief voor de komende 12 maanden
– Wat zijn je belangrijkste kansvergroters (bijvoorbeeld trainingen, cursussen of opleidingen)
– Waar vind je de juiste vacatures

 

  1. De ontwikkelgesprekken
    Tijdens de ontwikkelgesprekken ga je resultaten van de AMK-scan verder uitwerken. Wat wil je? Wat of wie heb je nodig om dat te bereiken? Hoe en wanneer ga je dat bereiken? Naast de ondersteuning en adviezen van je loopbaanadviseur kun je de online loopbaanmodules van TrajectConsult Academy gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen.

 

  1. De afsluiting
    De resultaten van het Ontwikkeltraject komen kort en bondig samen in de Persoonlijk Ontwikkel-Plan (POP) dat je in de loop van het traject zelf samenstelt. Vervolgens sluit je samen met je loopbaanadviseur je Ontwikkeltraject af. Of eigenlijk: nu begint het pas echt! Met alles wat je geleerd ga je aan de slag om je doelen te bereiken. Je hebt daarbij nog een steuntje in de rug met de online loopbaanmodules die nog eens door kunt nemen, de AMK-rapportage en natuurlijk je eigen POP.

Online
Gezien de Corona-crisis beperken we het face-to-face contact tot een minimum. Ook online heb je de garantie van een uitstekend loopbaan-ontwikkeltraject. Onze ruime ervaring met het uitvoeren van deze trajecten leert dat een online traject minstens zo effectief is als een face-to-face traject.

Aanmelden
Aanmelden gaat eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en verstuur het. We nemen dan op korte termijn contact met je op om je eerste gesprek in te plannen! Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Wil je snel aan de slag? Vul dan nu deze toestemmingsverklaring in. Na het downloaden kun je deze digitaal ondertekenen met Adobe Acrobat DC. Je kunt de verklaring natuurlijk ook gewoon uitprinten en ondertekenen. Na het ondertekenen kun je het bestand opslaan en uploaden in onderstaand aanvraagformulier. Wij kunnen je dan vandaag nog aanmelden bij het Ministerie!

Na verzenden ontvang je een bevestigingsmail.

Let op!
Als we je hebben aangemeld, ontvang je aan mail van het Ministerie van SZW (check je spam!). In deze mail staat een knop waarmee je je aanmelding moet bevestigen.
Om deel te kunnen nemen heeft het Ministerie verplicht gesteld dat je een kopie van je ID-bewijs en je BSN verstrekt. Wil je dit niet? Geen probleem maar dan kun je helaas niet deelnemen aan het traject. Daarnaast moet je nog enkele formulieren invullen: een toestemmingsverklaring gegevens en een prestatieverklaring waarin staat wat we tijdens het traject gedaan hebben.