fcb
Je toekomst in eigen hand nemen is nu een A-B-C’tje!
Wegens groot succes verlengd!!

Zelf keuzes maken in je werk. Zelf weten waar je al goed in bent en waarin je kunt verbeteren. Zelf weten wat je wilt en zelf zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan.
Als medewerker in de Jeugdzorg, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening of Kinderopvang kun je in gesprek gaan met een NOLOC- of CMI-gecertificeerde loopbaanadviseur van TrajectConsult. We hebben inmiddels ruim 750 loopbaangesprekken gevoerd met collega’s van jou en kennen dus de branche als geen ander.
Één of meerdere gesprekken, kies wat het beste bij je past voor hetzelfde tarief:
A.    1 gesprek van ongeveer 2 uur, face to face of
B.    1 gesprek van 1,5 uur, face to face. Aangevuld met een terugkoppeling door middel van e-coaching.
C.    Na afloop een duidelijke rapportage zodat je alles nog eens na kunt lezen.
Tijdens het loopbaangesprek neem je de tijd om stil te staan bij jezelf, je werk en je omgeving (bijvoorbeeld je thuis-situatie). Het gaat dus niet alleen over je werk maar over het ‘totale plaatje’, op dit moment en over enkele jaren. Dit helpt je om nu en in de toekomst de juiste keuzes te maken in je loopbaan.

“…na 1 gesprek weet ik waar ik sta en waar ik naartoe wil…”

Je loopbaanadviseur maakt tijdens het gesprek gebruik van De Loopbaancirkel. Dit is een methode waarmee door het stellen en beantwoorden van de juiste vragen jouw huidige situatie, en de situatie zoals je die in de toekomst wenst, helder wordt gemaakt. Als het nodig is zetten we een test in om alles nog scherper in beeld te krijgen.
Uiteraard ontvang je na afloop van het gesprek een schriftelijke rapportage van ons zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.
loopbaangesprek
Locatie
Wij voeren onze dienstverlening landelijk uit. TrajectConsult is dus altijd in de buurt!
Kosten
Helaas vallen de gesprekken niet meer onder de subsidieregelingen. We kunnen deze daarom niet meer kosteloos aanbieden. Om je tegemoet te komen bieden we je wel 10% korting. Een intensief loopbaangesprek met een NOLOC- of CMI-gecertificeerde loopbaanadviseur kost dan € 296,00.

Het hierboven genoemde tarief is inclusief:

  • voorbereiding door je loopbaanadviseur;
  • een uitgebreid loopbaangesprek;
  • een duidelijke rapportage;
  • de reiskosten van je adviseur;
  • 10% korting;
  • BTW.

Aanmelden voor een loopbaangesprek
Meld je nu aan! Stuur je gegevens naar aanmelden@trajectconsult.nl en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook op nummer 088-0707800