TrajectConsult werkt EFFECTIEF Wij garanderen een werkend traject. Of het nu outplacement of re-integratie 2e spoor is. Wij begeleiden je zo snel als mogelijk is naar een nieuwe werkplek. Straks weer als een vis in t water in je nieuwe baan. Dat geeft een prettig gevoel, toch?
TrajectConsult werkt POSITIEF Een negatieve periode achter je laten. Met opgetrokken mondhoeken de toekomst tegemoet, met een nieuwe baan. Tijd voor een frisse start!
TrajectConsult werkt MENSELIJK Hoe vervelend de situatie ook. En hoe zakelijk dingen soms opgelost moeten worden. Wij houden van mensen. TrajectConsult streeft er dan ook altijd naar het voor alle partijen zo goed mogelijk af te ronden. Dat is mensenwerk. En niet voor ieder weggelegd. Daarom werken wij alleen met de allerbeste en gecertificeerde coaches.

250+ OPDRACHTGEVERS, 3100+ MENSEN SUCCESVOL NAAR DE ARBEIDSMARKT BEGELEID

“… Ik ben heel goed op weg geholpen, heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en ik ben anders naar mijn werk gaan kijken…”

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), HEEL GOED OP WEG GEHOLPEN

“… Omdat ik buitengewoon goed tevreden ben over de geboden hulp. Mijn coach is zeer kundig en hulpvaardig en weet waar ik behoefte aan heb. Hier besteed ze veel aandacht aan. Echt een topper!!! …”

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), ZEER KUNDIG EN HULPVAARDIG

“… Ik heb zoveel aan mijn coach gehad, ik kan haar van harte aanbevelen…”

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), IK HEB ZOVEEL AAN MIJN COACH GEHAD

“… Goede begeleiding, goed vertrouwd gevoel, duidelijke afspraken. Erg tevreden over hoe alles is gegaan…”

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), ERG TEVREDEN

“… Goed advies en goede informatie met betrekking tot hulpmiddelen in het vinden van werk en eventuele nieuwe doelen en inzichten in jezelf. Zeer prettig contact met uw adviseur met uitgebreide en goede kennis van zaken. Een toppertje!

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), EEN TOPPERTJE!

“… Prettige gesprekken, goede suggesties en handreikingen, coach had goed inzicht in mijn kansen en mogelijkheden…”

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), PRETTIGE GESPREKKEN, GOEDE SUGGESTIES

“… Zeer tevreden over de begeleiding, menselijkheid en persoonlijke aandacht, zeer goed aanvoelen waar en hoe aan te sluiten, stimuleren waar het past en aandacht voor de werkpunten waar het moet…”

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), ZEER TEVREDEN

“… Het heeft zeker geholpen om mij in de markt te plaatsen en zo mijn baan te vinden…”

WERKNEMER, TEVREDENHEIDSONDERZOEK (2020), BAAN GEVONDEN