Re-integratie tweede spoor

Effectief en doelgericht

In het kort:

– Maximale flexibiliteit, inhoudelijk en in trajectduur. Volledig face to face of in combinatie met e-coaching.

– Gratis gebruik van onze e-learning omgeving Traject Consult Academy. Met slimme tools voor het vinden van vacatures, testen, leuke en leerzame filmpjes etc etc.

– Korte lijnen: met RapportageOnline 24 uur per dag inzicht in het trajectverloop.

– Vanaf de eerste dag van het traject solliciteren, jobhunten en netwerken.

– Coaching, begeleiding, oriëntatie en vaardigheidstrainingen naar behoefte van de deelnemer. Altijd maatwerk dus.

– De Arbeidsdeskundige rapportage is leidend in het traject.

– Je voldoet gegarandeerd aan de eisen die UWV stelt.

– Aanvullend: het re-integratie-assessment. Direct alle relevante informatie voorhanden!

 

Download hier de brochure!

 


Re-integratie 2e spoor betekent dat je als werkgever je langdurig zieke medewerker moet begeleiden naar een andere passende baan. De  verplichtingen hierover zijn opgenomen in de Wet Verbetering Poortwachter. De medewerker is verplicht om volledig mee te werken aan het re-integratietraject en moet ook al het werk dat passend is accepteren. Het doel van het re-integratietraject is een zo spoedig mogelijke werkhervatting van de zieke medewerker en een sluitende rapportage voor UWV.

Traject Consult is als gecertificeerd en erkend re-integratiebureau gespecialiseerd in effectieve en betaalbare re-integratie 2e spoor. Als wij je zieke werknemer begeleiden blijven de kosten tot een minimum beperkt. Wij garanderen dat je als werkgever aan je verplichtingen voldoet.

 

Volledig face to face of in combinatie met e-learning en e-coaching
Onze methodiek combineert de voordelen van individuele coaching met de doelgerichtheid van e-coaching en e-learning. Een compleet maatwerk re-integratie traject met een persoonlijke insteek.

 

De inhoud van het traject

Frequentie: 2-wekelijks.
Trajectduur: 3, 6, 9 of 12 maanden. Maatwerk en flexibel

 

1 op 1 coachgesprekken  Wegnemen van belemmerende overtuigingen, empowerment, voorbereiding op gesprekken met werkgevers, advies, tips en trucs op maat.

Zelfinzicht  Deelnemer leert om te gaan met verandering, kansen te herkennen en nieuw perspectief ontwikkelen.

Brief en CV  Brief en CV worden up to date gemaakt.

Beroepen- en arbeidsmarktoriëntatie (incl. beroepentest)  Deelnemer weet wat passende, realistische beroepsrichtingen zijn en weet passende werkgevers te vinden.

Netwerken  Het eigen netwerk is in kaart gebracht en Deelnemer is bekend met de inzetbaarheid van social media en de eigen netwerkstijl.

Presentatie en sollicitatiegesprek  Deelnemer kan zich op een goede, effectieve manier presenteren aan werkgevers.

Personal Branding  Speciaal voor hoger opgeleide deelnemers: vergroot de kans op herkenning en herinnering door potentiële werkgevers.

Social Media  Samen met de deelnemer worden de diverse social-media/Linkedin profielen geoptimaliseerd. Hoe gebruik je social media om je doelen te bereiken.

Jobhunt  Gedurende het gehele traject wordt de arbeidsmarkt intensief benaderd. We gebruiken hier ook slimme online tools voor!

 

 

Aanvullend: het re-integratie-assessment
Het re-integratietraject kan worden aangevuld met een re-integratie-assessment om inzicht te verkrijgen in de competenties, het niveau, de werkstijlen en loopbaanmogelijkheden van de medewerker.
Door de grote hoeveelheid informatie die we bij de start van het traject beschikbaar hebben, hoeft er minder tijd besteed te worden aan de oriëntatiefase en kan veel sneller gestart worden met het solliciteren en netwerken.

RapportageOnline = altijd op de hoogte!
Naast onze schriftelijke rapportages blijf je continu op de hoogte van de stand van zaken binnen het traject door middel van ‘RapportageOnline’. Bij aanvang van het traject ontvang je van ons een inlogcode waarmee je de vorderingen gedurende het traject op ieder moment kunt volgen.

 

contact

 

  • Coaching in English

  • Loopbaangesprekken met forse korting!

    voor Kinderopvang, Jeugdzorg en Welzijn
  • Schoonmaakbranche? OSB-lid?

    Voor een spik & span re-integratietraject!
  • Van Gansewinkel Werk-naar-Werk-traject

    Snel weer aan de slag. Meld je nu aan!


Enkele van onze opdrachtgevers