OSB 2e spoor

Traject Consult werkt samen. Met OSB, de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Uw medewerker snel weer aan de slag. Geen gedoe met UWV. En een tweede spoor re-integratietraject dat precies op maat gesneden is, ook financieel gezien.

We hebben laten zien dat ’t werkt.  Wij staan voor uw belangen als werkgever. Een hele zorg minder dus!

Dit maatwerk-traject geldt exclusief voor schoonmaakbedrijven in de provincies  Zeeland, Midden- en West-Brabant, Noord-Holland, Drenthe, Friesland en Groningen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een maatwerk-traject. Samengesteld door de specialisten van OSB en Traject Consult. U kunt een keuze maken uit de volgende onderdelen.

Bemiddeling werkgevers onderling  € 450,00
Uw medewerker gaat bij u uit dienst om bij een collega-werkgever uit de branche aan de slag te gaan. Wij regelen alle administratieve zaken rond deze overgang. Inclusief advies en aanvragen van eventuele subsidies.

Intakegesprek  € 325,00
We gaan uitgebreid in gesprek met uw medewerker. We brengen de beperkingen in kaart. Maar denken in kansen en mogelijkheden. 1 tot 2 gesprekken, inclusief een uitgebreid plan van aanpak over de vervolgstappen.

Begeleiding en bemiddeling (3 maanden, exclusief jobsearch)  € 1000,00
De medewerker wordt in beweging gezet. We stomen hem klaar voor de arbeidsmarkt door aan de slag te gaan met het CV, de brief en bemiddeling. Na plaatsing in ander werk loopt de begeleiding nog even door om ervoor te zorgen dat de medewerker aan de slag blijft.

Verlenging van dit onderdeel (per 3 maanden)  € 650,00

Begeleiding en bemiddeling (3 maanden, inclusief jobsearch)  € 1500,00
De medewerker wordt in beweging gezet. We stomen hem klaar voor de arbeidsmarkt door aan de slag te gaan met het CV en brief maar besteden vooral ook aandacht aan het vinden en benaderen van potentiele werkgevers. Na plaatsing in ander werk loopt de begeleiding nog even door om ervoor te zorgen dat de medewerker aan de slag blijft.

Verlenging van dit onderdeel (per 3 maanden)  € 1100,00

Aanvullende dienstverlening  € offerte
Soms is het nodig om aanvullende instrumenten in te zetten om de plaatsing van de medewerker te versnellen of om aan de eisen van UWV te voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan testen, onderzoeken of aanvullende trainingen.

Alle prijzen zijn exclusief btw, exclusief reiskosten (€ 0,19/Km) en onder voorbehoud.

  • Coaching in English

  • Loopbaangesprekken met forse korting!

    voor Kinderopvang, Jeugdzorg en Welzijn
  • Schoonmaakbranche? OSB-lid?

    Voor een spik & span re-integratietraject!
  • Van Gansewinkel Werk-naar-Werk-traject

    Snel weer aan de slag. Meld je nu aan!


Enkele van onze opdrachtgevers