LOOPBAANBEGELEIDING EN -ADVIES

EEN LOOPBAANCOACH WERKT!
– Kijken naar jezelf in relatie tot je privé-leven, je eigen functie en de arbeidsmarkt.
– Inzicht in je motivatie, drijfveren en loopbaanmogelijkheden.
– Een heldere eindrapportage.
– Geschikt voor kandidaten van mbo t/m academisch niveau.
– Aanvullend het loopbaan-assessment: Direct inzicht in je algemene cognitieve capaciteiten, persoonlijkheid en competenties.

In de ideale situatie vorm je als medewerker de perfectie combinatie met je functie. Toch kan het gebeuren dat je, bijvoorbeeld door een teruglopende motivatie, door veranderingen binnen de organisatie of in de privé-situatie, minder goed gaat functioneren en dreigt vast te lopen. Op dat moment is het van belang om snel een nieuwe balans te vinden zodat je weer door kunt.
Door middel van individuele gesprekken brengt de loopbaancoach van Traject Consult de kwaliteiten en ontwikkelpunten, capaciteiten, ambities en verwachtingen in kaart. Vervolgens worden de loopbaanmogelijkheden inzichtelijk gemaakt. Op grond van deze informatie wordt in een concreet loopbaanadvies, inclusief eventueel scholingsadvies, vastgesteld welk loopbaanpad werkt voor de medewerker én de organisatie.

Aanvullend: het Loopbaan-assessment

Het begeleidingstraject kan worden aangevuld met een loopbaan-assessment. Dit assessment levert betrouwbare informatie met betrekking tot intelligentie, persoonlijkheid, competenties en loopbaanmogelijkheden.

Kom in contact met de deskundigen van TrajectConsult
Voor vragen of aanmeldingen kunt u ons telefonisch bereiken. Bel ons op: 088 0707800

Neem nu contact op