EIGENRISICODRAGER WW

In het kort:
– Maximale flexibiliteit, inhoudelijk en in trajectduur in combinatie met e-coaching.
– Gratis gebruik van onze e-learning omgeving Traject Consult Academy. Met slimme tools voor het vinden van vacatures, testen, leuke en leerzame filmpjes etc etc.
– Korte lijnen: met RapportageOnline 24 uur per dag inzicht in het trajectverloop.
– Vanaf de eerste dag van het traject solliciteren, jobhunten en netwerken.
– Coaching, begeleiding, oriëntatie en vaardigheidstrainingen naar behoefte van de deelnemer. Altijd maatwerk dus.
– Aanvullend: het assessment. Direct alle relevante informatie voorhanden!

Als u als werkgever zelf het WW-risico draagt, bent u ook zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van uw ex-medewerkers naar de arbeidsmarkt. Hoe sneller uw medewerkers weer aan de slag gaan, des te lager uw kosten!

Frequentie: 3-5 wekelijks.
Trajectduur: 3, 6, 9 of 12 maanden. Maatwerk en flexibel
1 op 1 coachgesprekken  Wegnemen van belemmerende overtuigingen, empowerment, voorbereiding op gesprekken met werkgevers, advies, tips en trucs op maat.
Zelfinzicht  Deelnemer leert om te gaan met verandering, kansen te herkennen en nieuw perspectief ontwikkelen.
Brief en CV  Brief en CV worden up to date gemaakt.
Beroepen- en arbeidsmarktoriëntatie (incl. beroepentest)  Deelnemer weet wat passende, realistische beroepsrichtingen zijn en weet passende werkgevers te vinden.
Netwerken  Het eigen netwerk is in kaart gebracht en Deelnemer is bekend met de inzetbaarheid van social media en de eigen netwerkstijl.
Presentatie en sollicitatiegesprek  Deelnemer kan zich op een goede, effectieve manier presenteren aan werkgevers.
Personal Branding  Speciaal voor hoger opgeleide deelnemers: vergroot de kans op herkenning en herinnering door potentiële werkgevers.
Social Media  Samen met de deelnemer worden de diverse social-media profielen geoptimaliseerd. Hoe gebruik je social media om je doelen te bereiken.
Jobhunt  Gedurende het gehele traject wordt de arbeidsmarkt intensief benaderd. We gebruiken hier ook slimme online tools voor!

Aanvullend: het assessment
Het traject kan worden aangevuld met een assessment. Dit assessment levert betrouwbare informatie met betrekking de competenties, het niveau, de werkstijlen en loopbaanmogelijkheden van de medewerker.
Door de grote hoeveelheid informatie die we bij de start van het traject beschikbaar hebben, hoeft er minder tijd besteed te worden aan de oriëntatiefase en kan veel sneller gestart worden met het solliciteren en netwerken.
RapportageOnline = altijd op de hoogte!
U ontvangt tussentijds schriftelijke voortgangsrapportages van ons. Daarnaast blijft u continu op de hoogte van de stand van zaken binnen het traject door middel van ‘RapportageOnline’. Bij aanvang van het traject ontvangt u van ons een inlogcode waarmee u de vorderingen gedurende het traject op ieder moment dat het u schikt kunt volgen.

Kom in contact met de deskundigen van TrajectConsult
Voor vragen of aanmeldingen kunt u ons telefonisch bereiken. Bel ons op: 088 0707800

Neem nu contact op