TrajectConsult werkt EFFECTIEF. Wij garanderen een werkend traject. De werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag. Re-integratie 2e spoor? Dan voldoet u als werkgever gegarandeerd aan de regels die UWV voorschrijft. Zo niet, dan neemt TrajectConsult de volledige loonsanctie voor haar rekening. Dat geeft een prettig en veilig gevoel nietwaar?
TrajectConsult werkt POSITIEF. Werkgever én werknemer kunnen een negatieve periode achter zich laten. Met opgetrokken mondhoeken de toekomst tegemoet. De één met een nieuwe baan. De andere mét de blik en focus op de organisatie en de core business. Kortom, case gesloten. Tijd voor een frisse start!
TrajectConsult werkt MENSELIJK. Hoe vervelend de situatie ook. En hoe zakelijk dingen soms opgelost moeten worden. Wij houden van mensen. TrajectConsult streeft er dan ook altijd naar het voor alle partijen zo goed mogelijk af te ronden. Dat is mensenwerk. En niet voor ieder weggelegd. Daarom werken wij alleen met de allerbeste en gecertificeerde coaches.
Traject Consult is een door CRKBO-erkende opleidingsinstelling. Dat betekent dat onze dienstverlening in een aantal gevallen vrijgesteld is van BTW.

Wilt u dat het ook voor u werkt? Neem dan nu contact met ons op!

Kom in contact met de deskundigen van TrajectConsult
Voor vragen of aanmeldingen kunt u ons telefonisch bereiken. Bel ons op: 088 0707800

Neem nu contact op