RE-INTEGRATIE, LOOPBAANBEGELEIDING EN OUTPLACEMENT IN DEN BOSCH. TRAJECT CONSULT.

Traject Consult werkt. EFFECTIEF – POSITIEF – MENSELIJK

Onze spreeklocatie in Den Bosch: Victorialaan 15, Den Bosch (stadion De Vliert)

re-integratieloopbaanbegeleidingoutplacement

Zo werkt TrajectConsult Den Bosch
TrajectConsult is een outplacement- en re-integratiebureau dat zich kenmerkt door deskundigheid,  persoonlijke aandacht en resultaat. Onze methodiek in onze outplacement- en re-integratietrajecten is gebaseerd op het principe van empowerment. Door onze ervaring zijn we er van overtuigd dat het vergroten van de weerbaarheid en de eigen kracht mensen sterker maakt op de arbeidsmarkt. We begeleiden onze cliënten individueel of in een combinatie met training in kleine groepjes. Face to face en online.

Onze coaches zijn arbeidsmarktspecialisten en zij hebben een zakelijke maar effectieve en resultaatgerichte werkwijze. Wij staan voor de werkgever maar hebben uiteraard ruim voldoende aandacht voor de medewerker.

TrajectConsult werkt in heel Nederland maar altijd met lokale coaches. Ook in Den Bosch. Hoe sneller wij uw medewerker uitplaatsen, des te lager uw kosten zijn. De coach van TrajectConsult kent dus de arbeidsmarkt in de regio Den Bosch. Daar doet u uw voordeel mee!

Onze kwaliteitsgarantie: wij zijn een volledig gecertificeerd outplacement- en re-integratiebureau, hebben rapportcijfers 8,3 en 9,3 (bron: Blik op Werk/Cedeo). Bovendien hebben we in de afgelopen jaren al meer dan 2300 mensen succesvol begeleid.

Rapportage Online: Altijd op de hoogte!
U ontvangt tussentijds schriftelijke voortgangsrapportages van ons. Daarnaast blijft u continu op de hoogte van de stand van zaken binnen het traject door middel van ‘RapportageOnline’. Bij aanvang van het traject ontvangt u van ons een inlogcode waarmee u de vorderingen gedurende het traject op ieder moment dat het u schikt kunt volgen.

Re-integratie spoor 2: snel weer aan de slag in Den Bosch
Re-integratie tweede spoor betekent dat u na 1 jaar ziekteverzuim samen met uw werknemer aan de slag moet om een baan te vinden bij een andere werkgever. Uw medewerker gaat samen met zijn persoonlijke coach zo snel mogelijk in Den Bosch en omgeving op zoek naar een nieuwe passende baan door middel van een re-integratietraject. We gaan kijken waar de interesses en kwaliteiten liggen, trainen de medewerker in het voeren van gesprekken en het schrijven van brief en CV. We hebben daarnaast ook aandacht voor het afscheid nemen van de oude werkgever. Gelijktijdig gaan we netwerken in en rond Den Bosch om uw medewerker zo snel mogelijk uit te re-integreren en weer aan de slag te helpen. Onze methodiek is in de meeste gevallen succesvol zodat uw kosten dalen en u weer door kunt!

TrajectConsult garandeert een Poortwachterproof traject. Toch een boete van UWV? Dan nemen wij die van u over! 100% garantie dus.

Re-integratie 3e spoor in Den Bosch: eigenrisicodrager WGA
Re-integratie 3e spoor wordt ingezet voor werknemers die na twee jaar arbeidsongeschiktheid nog geen andere werkplek hebben gevonden en wanneer u als werkgever eigenrisicodrager bent voor de WGA. Net als in het 2e spoor, is het doel van een 3e spoor re-integratietraject het vinden van werk buiten de ‘oude’ organisatie zodat de kosten voor u als werkgever aanzienlijk verminderen. U bent als eigenrisicodrager 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie van uw (ex)-medewerker en het betalen van de WGA-uitkering. Het is dus van groot belang dat uw medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk gaat!

Op basis van de functionele mogelijkheden Lijst (FML) en de rapportage van de arbeidsdeskundige gaan we in gesprek met u en uw (ex)-medewerker. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op waarin we opnemen wat we concreet gaan doen om zo snel mogelijk succes te behalen: het plaatsen van uw medewerker in een nieuwe baan zodat deze niet meer onder uw verantwoordelijkheid valt.

Outplacement van werk naar werk in Den Bosch
Afscheid moeten nemen van een medewerker is meestal niet leuk maar vaak wel een oplossing. Of het nu gaat om een reorganisatie of een andere reden, ook in Den Bosch biedt ons outplacementtraject uitkomst.

Uw medewerker wordt intensief begeleidt en gaat samen met zijn persoonlijke aan de slag om een nieuwe passende baan te vinden. Het traject is opgebouwd uit verschillende onderdelen:  beroepenoriëntatie, assessment en persoonlijke coaching, opstellen van brief & CV, social mediatrainingen en personal branding. Vervolgens gaan we netwerken in en rond Den Bosch en vinden weer een passende baan voor uw medewerker.